Back
Image Alt

SAMOPOZITIVNO.COM

Ne propustite treću međunarodnu konferenciju “Ljubav, kg, novac” koja donosi stručne predavače i intimniji pristup

Gotove sve konferencije i seminari imaju manje i više zanimljive dijelove.

Unatoč atraktivnom nazivu predavanja ili vrsnim predavačima, teme o kojima bismo voljeli znati više često nisu pokrivene. A teme o kojima se u društvu dokazano najviše priča su ljubav, zdravlje (mršavljenje) i novac.

Kristina Ercegović prepoznala je ovaj problem i prošle godine organizirala prvu međunarodnu konferenciju koja pokriva upravo te 3 teme. Na oduševljenje publike, medija i predavača, ove godine veselimo se posebnom izdanju konferencije “Ljubav, kg, novac”!

Kako je nastala ideja

U vrijeme kada se svaki treći prvi brak i čak 48% drugih brakova službeno raspada, mnogi traže način kako se snaći nakon razvoda, ali i privući te zadržati odgovarajućeg partnera. U vrijeme kada je 60% nacije pretilo i kada smo jedna od najsiromašnijih zemalja u Europi ,dolazi i vrijeme da nešto promijenimo. Trebamo naučiti što i kako možemo bolje, a sve s ciljem boljeg sutra te sretnijeg i kvalitetnijeg privatnog i poslovnog života.

Što je ove godine drugačije

Kada ovakve evente organizira osoba koja je navikla slušati ljude i njihove želje i potrebe, onda je za očekivati da svake godine bude sve više oduševljenja. Tako je Kristina, uzevši u obzir prijedloge i komentare dosadašnjih uzvanika, unijela promjene u rasporedu, cijeni kotizacije te predavačima, sadržaju i broju sudionika. Tako je ove godine najavljeno 8 predavača jer je cilj otkriti dubinu, a ne širinu problema.

Želja joj je bila da ovo zaista postane konferencija s naglaskom na intimnu atmosferu u kojoj ste slobodni izraziti svoje mišljenje ili probleme te u interakciji sa stručnjacima iz tog područja te istomišljenicima iz publike dobiti vrijedna znanja i iskustva. Ove godine očekuju vas i vježbe kako ne bi sve ostalo samo na teorijskom znanju.

Osnovne informacije

Konferencija “Ljubav, kg, novac” održat će se u subotu 2.3.2019. godine u Hotelu Academia u centru Zagreba (Tkalčićeva 88). Program počinje u 10 h, a završava u 17 h kako biste još uvijek stigli napraviti planove za subotnje poslijepodne.

Iznos kotizacije je 400 kn (PDV uključen) za rane prijave do 15.2., a nakon tog datuma 500 kuna. Kotizacija je ove godine „all inclusive“ pa tako uključuje ručak (švedski stol), kao i obje pauze za kavu te sve radne materijale.

Program konferencije

9:00 do 10:00 – Registracija sudionika uz kavu dobrodošlice
10:00 do 10:05 – Pozdrav organizatora – Kristina Ercegović, Zaokret
10:05 do 12:00 – Kako uspjeti u partnerskim odnosima? – Bruno Šimleša, sociolog i autor 9 knjiga
12:00 do 12:20 – Istine i mitovi o vježbanju – Sunčana Seletković, trenerica fitnessa za mame, kreatorica branda Budifitmama
12:20 do 12:40 – Kako se zdravo hraniti sukladno željenim ciljevima? Alma Bunić, nutricionistkinja, vlasnica Nutriforme
12:40 do 13:40 – ručak (švedski stol, uključen u cijenu kotizacije)
13:40 do 13:50 Parodija na muško ženske odnose današnjice – Ena Rajić, psihologica i Youtuberica
13:50 do 15:20 – Moj novac i ja – kako više i pametnije zarađivati, štediti i investirati – Lidija Marković Rosati i Thomas Bjorge, poduzetnici, autori, NLP instruktori, osnivači Momentum metode
15:20 do 15:40 pauza za kavu
15:40 do 16:00 – Kako uravnotežiti um, duh i tijelo – Anita Jakovljević, energetska terapeutkinja
16:00 do 16:55 – Lovatorima u glavu – Sanja Tatalović, terapeutkinja, vlasnica studija Equilibrium
16:55 do 17:00 – Završni govor organizatora i dodjela poklona sudionicima – Kristina Ercegović
Oduševljenje sudionika inspirativnom konferencijom protekla dva puta potvrđuje kako ove godine možemo očekivati samo više i bolje, a Kristina se potrudila da upravo to i ostvari! Rezervirajte svoje mjesto već danas, mjesta se brzo pune!

Pročitajte neke od dosadašnjih komentara

“Hvala, hvala, hvala, inspirativna konferencija, prekrasni govornici, predivni posjetitelji. Sve skupa treba ponavljati često.”Helena Fjorović

“Hvala Kristina! Fenomenalan dan.”Željka Maras

Foto: Tomislav Valent