Back
Image Alt

SAMOPOZITIVNO.COM

Nikad lakše do Kostarike s KLM airlines

KLM Royal Dutch Airlines od 31. 10. 2017. uspostavlja direktne letove za glavni grad Kostarike – San José dvaput tjedno (utokom i petkom), a najmoderniji zrakoplovi će na ovu očaravajuću destinaciju, koju često zovu raj na zemlji, letjeti od studenog do ožujka, tijekom zimske sezone u Europi. Karte možete rezervirati već sada.

“Iako KLM prevozi putnike u Kostariku letovima preko Paname, zbog povećanog interesa putnika za posjete ovoj predivnoj zemlji, odlučili smo uvesti direktne letove iz Amsterdama u San José “– rekao je Pieter Elbers – predsjednik Uprave KLM-a.

Zrakoplovi iz Amsterdama (Schiphol) za San Jose polijetati će u 15:25 sati sa slijetanjem u 20:05 u San Jose. Povratni let je organiziran u 22:05 iz San Joséa  s dolaskom u Amsterdam (Schiphol)  sljedeći dan u  15:10 sati. Drugim danima putnici mogu koristiti KLM-ove letove preko Paname za San Jose u suradnji sa Copa airlines.

Do San Joséa ćete moći letjeti najmodernijim zrakoplovom iz flote Boeingom 787-9 Dreamliner, s kapacitetom od 294 sjedala od čega je 30 sjedala u World Business Class, 219  u ekonomskoj klasi, a 45 u ekonomskoj zoni. Osim što je ovo najmoderniji zrakoplov u zrakoplovstvu te je dizajniran  tako da pruža maksimalnu udobnost svojim putnicima, ujedno i štiti okoliš jer koristi 20 % manje goriva i proizvodi 20% manje CO2 ispušnih plinova.

Najbolja opcija letova iz Hrvatske s polaskom iz Zagreba:

Zagreb – San Jose  s KLMom preko Amsterdama

KL3080  08:25 10:30  presjedanje u Amsterdamu

KL 759   15:25 20:05

 

 San Jose- Zagreb  s Air Franceom preko Pariza
AF 431  20:15 13:30+1  presjedanje u Parizu
AF1560 15:05+1 16:55+1

 

O San Joseu i Kostarici

San José je glavni grad Kostarike. Smješten je u Središnjoj dolini u istoimenoj zapadnoj provinciji  i ima oko  350.000 stanovnika.

Kostarika je okružena Karipskim morem i Tihim oceanom te je odredište s nevjerojatnim obiljem zaštićenih nacionalnih i prirodnih parkova, finih pješčanih plaža, preko stotinu  vulkana te brojnih termalnih voda, planinskih krajolika te čak 22 indijanska rezervata. Smatra se pradomovinom ekoturizma te je 2016. godine imala gotovo 3 milijuna posjetitelja, željnih prirode i avantura. Ovu zemlju često zbog svoje prirode zovu i rajem na zemlji, a 2010. ju je New Economics Foundation  prozvao najzelenijom zemljom na svijetu čiji su stanovnici najzadovoljniji svojim životima.

__________________________________________________________________________________

KLM Royal Dutch Airlines osnovano je 1919., što ga čini najstarijom aviokompanijom na svijetu koja posluje pod svojim prvotnim nazivom. Tijekom 2004. Air France i KLM spojili su se u AIR FRANCE KLM. Tim je spajanjem dobivena najjača europska grupacija avioprijevoznika, koja se temelji na dva snažna branda i čvorišta – zračnoj luci Schiphol u Amsterdamu i zračnoj luci Charles de Gaulle u Parizu. Grupacija ima vlastiti identitet i usmjerena je na tri temeljne usluge: putnički prijevoz, teretni prijevoz i održavanje zrakoplova.

KLM za sva svoja odredišta upotrebljava moderne zrakoplove i zapošljava više od 32 000 osoba diljem svijeta.KLM je član globalne udruge prijevoznika SkyTeam, koja klijentima nudi opsežnu globalnu mrežu. Mreža KLM-a povezuje Nizozemsku sa svim važnim gospodarskim regijama na svijetu, što je čini snažnim pokretačem gospodarstva.

Rezervirajte svoje letove na www.klm.hr.