Back
Image Alt

SAMOPOZITIVNO.COM

Prozor u coaching 2018

Otkrivamo, istražujemo i propitujemo važnost coachinga za vas i vašu organizaciju.

Hrvatska udruga za coaching drugu godinu za redom okuplja stručnjake i poslovnu zajednicu na konferenciji Prozor u coaching 2018.

Konferencija će se održati 07. Studenog 2018. u Hotelu Westin, u Zagrebu te će kroz poludnevan događaj predstaviti aktualne teme iz svijeta coachinga. HUC kao krovna organizacija za coaching u Hrvatskoj time i dalje nastavlja razvoj svoje misije o promicanju vrijednost coachinga u društvu!

Neka vaša organizacija pokrene promjene započete s vama i vašim shvaćanjem važnosti uvođenja kulture coachinga u poslovanje.

Konferencija je namijenjena poslovnoj zajednici koje su dio; direktori organizacija, HR manageri, voditelji timova, poduzetnici te svi oni koji u viziji svojeg poslovanja promišljaju o uvođenju vrijednosti coachinga. Ukoliko trebate dodatne informacije o kotizacijama i samoj konferencija kontaktirajte nas na info@hr-coaching.hr .

Izazovnije je je kada gledate stvari iznutra vaše organizacije, vas koji je vodite ili ste je dio.
Kako bismo vas potakli na taj kut gledanja Prozor u coaching 2018. vam donosi “blitz” predavanja, interaktivne radionice, networking kroz speed coaching razgovore koje će voditi naši iskusni coachevi, ali i panel raspravu na kojoj smo okupili zanimljive stručnjake koji se bave coachingom u organizacijama.

Više o samim temama pogledajte na programu konferencije Prozor u coaching 2018.

Kotizacija za Prozor u coaching 2018. iznosi 350 kuna.