Back
Image Alt

SAMOPOZITIVNO.COM

Tražite posao? Zapošljavaju Franck i IBM, a jedna kompanija nudi plaću od 11.000 kuna

Ovaj tjedan zapošljavaju: Metro Cash & Carry, Franck, IBM Hrvatska, Donprogram i Berlinerluft. tehnika.

DONPROGRAM d.o.o. je mala homogena tvrtka koja se bavi ugradnjom i održavanjem sustava grijanja i hlađenja. Traže zaposlenika na poziciji: Serviser. Osoba će biti zadužena za terensku uslugu održavanja i popravaka Vaillant opreme na području grada Zagrebe i okolice. Nude plaću od 7.000 do 11.000 kuna i stalni radni odnos. Rok prijave je 19. lipanj.

Metro Cash & Carry je prvak neovisnog poslovanja. Kao vodeća internacionalna kompanija u veleprodaji i najveća prodajna linija unutar METRO AG, sa strašću pomažu više od 20 milijuna kupaca koji se svakodnevno susreću s 20 milijuna različitih izazova, ambicija i snova. Zbog potreba svog poslovanja traže zaposlenike na više radnih pozicija: Prodajni predstavnik, Sezonski radnik, Zamjenik voditelja odjela suhe prehrane i neprehrane, Voditelj odjela voća i povrća, Prodavač, Zamjenik voditelja odjela i Store asistent. Uvjete i mjesto rada pogledajte na linku. Rok prijave je 30. svibanj.

Franck d.d. kao jedna od vodećih prehrambenih kompanija u regiji, Franck svoj uspjeh temelji na visokoj konkurentnosti svojih proizvoda. Ukoliko vas zanima dinamičan rad u inovativnom i poticajnom okruženju prijavite se na natječaj za radno mjesto: Serviser. Nude izazovne i raznolike radne zadatke te jasna očekivanja i ciljeve. Okruženje koje potiče profesionalni razvoj i napredak kroz program praćenja razvoja kompetencija i individualnog učinka. Mjesto rada je Zagreb, a prijave su moguće do 28. svibnja.

IBM Hrvatska d.o.o. je u potrazi za Predstavnicima za podršku korisnicima na njemačkom i engleskom jeziku. Posjedujete li napredno poznavanje njemačkog jezika i poznavanje engleskog jezika u govoru i pismu te dobro poznajete MS Office. Prednost je poznavanje dodatnog stranog jezika (francuski / talijanski) te prethodni rad na sličnim poslovima. Ako ste komunikativni, strpljivi i ljubazni, prijavite se na oglas do 5. lipnja. Mjesto rada je Zagreb.

BERLINERLUFT. TEHNIKA d.o.o. dio je grupacije BerlinerLuft, u Republici Hrvatskoj. Poduzeće se bavi proizvodnjom i veleprodajom opreme za ventilaciju i klimatizaciju. Trenutno su u potrazi za zaposlenikom: Radnik u proizvodnji. Posao se sastoji od obrade lima savijanjem i rezanjem, izrade ventilacijskih kanala i završne obrade proizvoda. Mjesto rada je Gornji Stupnik, a rok prijave je 29. svibanj.