Back
Image Alt

SAMOPOZITIVNO.COM

U Slavoniji pokrenuta Facebook grupa Terapeutska i psihološka pomoć Slavoniji u vrijeme koronavirusa

Na Facebooku je ovih dana pokrenuta grupa „Terapeutska i psihološka pomoć Slavoniji u vrijeme koronavirusa“ u kojoj se okupio veliki broj stručnjaka psihoterapeuta, psihologa, NLP coacheva, pedagoga, socijalnih radnika, poslovnih savjetnika i učitelja te terapeuta glazbom, pisanjem, igrom, aroma terapijom i drugim metodama kojima se postiže uspjeh u očuvanju mentalnog zdravlja.

Grupa svakodnevno pomaže korisnim objavama, savjetima, a stoje na raspolaganju i telefonski i on- line kako bi ljudima dali podršku i naučili ih kako se nositi s ovakvim izazovnim i nepoznatim situacijama poput koronavirusa.

Stručnjake je okupila i povezala Mara Majstorović, NLP Coach i POY praktičar, direktorica Lotusmedie, predsjednica udruge Samo Pozitivno za promicanje pozitivnih životnih vrijednosti, velika pobornica pozitivnog stava, pravih životnih vrijednosti, suradnje i modeliranja uspjeha.

U grupu su svi dobro došli pod jednim uvjetom da svojim objavama i znanjem pomažu i potiču druge na rješenja i mogućnosti.

Kako poručuju stručni suradnici i administratorica: „Ako trebate podršku, želite li s nekim samo porazgovarati, suočiti se s nedoumicama ili pak u grupi podijelit svoja iskustva, tu smo zbog vas bilo telefonski, bilo u grupi ili on- line, budimo jedni drugima na usluzi i svi skupa podijelimo znanje, vrijeme i otkrijmo moć zajedništva koju kao lekciju upravo primamo kroz ovaj koronavirus. Svi možemo doprinijeti da se što prije vratimo u normalu, stoji u Facebook objavi grupe “Terapeutska i psihološka podrška Slavoniji u vrijeme koronavirusa“.