Back
Image Alt

SAMOPOZITIVNO.COM

Upoznajte uspješne poduzetnice na međunarodnoj konferenciji “ŽENE I TOČKA!”

U četvrtak, 7. prosinca 2017. godine, u sklopu manifestacije “Advent u Otočcu” održat će se 2. Međunarodna konferencija o ženama u poduzetništvu “Žene i točka!”

Organizacijom ove konferencije Hrvatska gospodarska komora – Županijska komora Otočac želi progovoriti u javnosti o ženskom poduzetništvu, istaknuti njegovu brojnost i uspjehe u Ličko-senjskoj županiji i Hrvatskoj, ohrabriti postojeće i potencijalne poduzetnice na nove poduzetničke projekte te im pomoći u međusobnom umrežavanju radi razmjene znanja i iskustva, a u konačnici i potaknuti samozapošljavanje žena.

Program konferencije

Konferenciju, koja se održava pod pokroviteljstvom Ministarstva gospodarstva, poduzetništva i obrta, otvorit će direktorica Sektora za industriju i IT HGK Tajana Kesić Šapić, nakon čega će 7 poduzetnica iz Ličko-senjske županije, ali i ostatka Hrvatske te susjednih zemalja – Bosne i Hercegovine, Slovenije i Srbije predstaviti svoje uspješne poslovne priče:

Aida Behrem, izvršna direktorica organizacije žene sa Une
Alis Marić, blogerica i osnivačica portala i brenda Čitaj knjigu
Draženka Draženović Kostelac, voditeljica Područnog ureda za Liku HBOR-a.
Indira Popadić, poslovna savjetnica i vlasnica CORE INTERNATIONAL.
Linda Lokar, komercijalna direktorica u Bauer grupa d.o.o. i vlasnica DVA L STUDIA
Marija Radojčić, nositeljica licence Business Cafea za Vojvodinu i vlasnica tvrtke za brendiranje i konzalting, organizatorica Novosadskog noćnog bazara
Sunčana Seletković, fitness trenerica za žene i direktorica i vlasnica tvrtke Salus Samobor d.o.o

Nakon predstavljanja panelistica, panel raspravu će voditi novinarka Privrednog vjesnika Ilijana Grgić. U nastavku konferencije Sofija Bajić će predstaviti projekt iz Srbije za žene poduzetnice Biznis na štiklama, a predsjednica Udruge građana “TARA” iz Ličkog Petrovog Sela Sonja Leka ispričat će svoju Priču o Tari.

Sljedećeg dana, 8. prosinca, priča o poduzetništvu će se nastaviti edukacijom Osnovne tehnike odnosa s javnošću i brendiranja u poduzetništvu, a predavač će biti Romana Lekić.

Konferencija će se održati 7. prosinca (četvrtak), u 10 sati, u dvorani hotela Zvonimir u Otočcu, na adresi Kralja Zvonimira 28. Sudjelovanje na konferenciji je besplatno, a svoje mjesto rezervirajte online prijavom.

Više informacija o konferenciji možete pronaći na Facebook stranici Advent u Otočcu ili kod organizatora u Hrvatskoj gospodarskoj komori Županijskoj komori Otočac. Posjetite ovo zanimljivo događanje u Gackoj dolini!