fbpx
Back
Image Alt

SAMOPOZITIVNO.COM

1. Business Café Slavonija, Požega – Uspjeti usprkos svima i svemu

U utorak 7. lipnja 2016. u 18:00 sati održat će se 1. Business Café Slavonija u Restoranu Zlatni lug u Požegi. Tema ovog Business Caféa je Uspjeti usprkos svima i svemu! Gosti  Business Caféa u Požegi bit će Kristina Ercegović iz Zagreba, idejna začetnica Business Caféa, Mara Majstorović iz Vinkovaca, direktorica poduzeća za poslovno savjetovanje i marketing Lotusmedia, Zrinka Šesto iz Vukovara, direktorica destinacijske menadžment kompanije Danubium tours, Goran Rihelj iz Vinkovaca, vlasnik internetskog portala posvećenog turizmu hrturizam.hr, i domaćin lokacije ovog Business Caféa Thomas Heinz Pandžić, vlasnik trgovačkog centra Alles. Naši gosti vrijedni su poduzetnici i navedeni opisi uz njih ne pojašnjavaju ni približno njihove ostale poduzetničke vještine. Zato vas pozivamo da dođete i čujete njihove priče o poduzetništvu, njihove tajne uspjeha i savjete kojim će vas sigurno motivirati. Moderatorica eventa je Silvija Podoljak.

Business Café predstavlja organizirana druženja malih poduzetnika i onih koji to žele postati s ciljem razmjene informacija, dijeljenja poduzetničkih iskustava i ohrabrivanja za pokretanje vlastitog biznisa. Više od 5 godina dvije su osnovne poruke Business Caféa:
1. NISMO SAMI – kad pokrećemo i vodimo vlastiti posao svi prolazimo isto.
2. MOGUĆE JE USPJETI – SADA I OVDJE – sve priče naših gostiju pokazuju da se i u ovim uvjetima i na našim prostorima može uspjeti, unatoč svemu i svima.

Ideja se rodila čitajući istraživanje jedne agencije koje je pokazalo da se 57% poslova sklapa uz kavu, a vlastito iskustvo pokazalo je da je umrežavanje jedno od ključeva za uspjeh.

Prvi Business Café održan je 29. ožujka 2011. u Zagrebu, a vremenom se proširio putem licence na Makedoniju, Bosnu i Hercegovinu, Srbiju i Crnu goru te Sloveniju. Druženja se organiziraju svaka dva mjeseca, a goste uz inspirativne poznate poduzetnike u ugodnom društvu očekuju i korisne informacije i zanimljivi pokloni sponzora.

Kako je bilo prošli puta u Zagrebu pogledajte i pročitajte na http://businesscafe.info/report/imati-petlju-izvjestaj-s-31-business-cafe-u-zagrebu-24-3-2016/

A ukoliko ste u Zagrebu ovog tjedna 19. svibnja pozivamo vas da nam se pridružite u Restoranu Spoon http://businesscafe.info/event/32-business-cafe-zagreb-iz-hrvatske-s-ljubavlju/ ili nas želite pratiti putem besplatnog LIVESTREAM – prijenos uživo – link za prijavu je nahttp://dai.ly/x49ekg6

 

Sponzor lokacije Business Caféa Slavonija u Požegi 2016. je Zlatni lug.

Svi detalji o projektu su na: www.businesscafe.info