fbpx
Back
Image Alt

SAMOPOZITIVNO.COM

Najveći hrvatski blues festival uskoro u Kastvu

Najveći hrvatski blues-festival, nastao u čast Philadelphia Jerryja Ricksa, jednoga od najpoznatijih predstavnika tradicionalnoga bluesa (country-blues), koji je za posljednje počivalište odabrao upravo Kastav, i ove godine nudi višednevni atraktivan program.

Kastav Blues Festival polako se približava i preostalo je manje od 15 dana do njegova početka, te svakako preporučamo da doživite pravi blues u Kastvu od 04.-08.kolovoza.2016.g . Ulaz  je bestplana te će se u sklopu festivala održati i izložbe kao i glazbeno-kreativne radionice.

Osim u Kastvu, dio blues festivala održava se i u Kostreni, Matulju, Viškovu i Čavlama koji će i ove godine ugostit eminentna domaća i internacionalna blues imena, te zasigurno publici pružiti nezaobilazan glazbeni doživljaj ispunjen dobrim vibracijama i  kvalitetnim bluesom. Deveto izdanje ovog memorijalnog Festivala predstavit će imena renomiranih glazbenika iz Italije, Kube, Senegala, SAD-a, Slovačke, Slovenije, Srbije, V.Britanije i naravno, Hrvatske.

Cijeli program i popis izvođača možete pogledati na službenim web stranicama festivala. Pozivnicu za ovogodišnje izdanje Kastav Bluesa upriličio je jedan od najcjenjenijih slide – gitarista i počasni građanin Kastva, Michael Messer

Izvor: www.hrturizam.hr