fbpx
Back
Image Alt

SAMOPOZITIVNO.COM

Domaća IT tvrtka Agency04 nudi bonus za prelazak od 20.000 kuna neto

Odabereš projekt na kojem želiš raditi, dobijes ponudu za posao u roku od 24 sata i bonus za prelazak od 20.000 kuna neto. Sve navedeno je istinito, bez sitnih slova i fusnota s ispravcima. Agency04, jedna od najbrže rastućih IT tvrtki u Hrvatskoj i srednjoj Europi, u sklopu hiring weeka traži senior developere. Otvorene pozicije su Senior Frontend Engineer, Senior Backend Engineer, Senior Full Stack Engineer, Senior Android Engineer i Senior DevOps Engineer.

Prijave traju do 4. ožujka, a prijaviti se možete klikom ovdje.

Kako izgleda proces prijave? Razgovaraš gdje hoćeš i s kim hoćeš.

Prilikom prijave na samoj web stranici moguće je uz termine odabrati i lokaciju sastanka. S njihovim senior developerima moguće je razgovarati u Agency04 zagrebačkom uredu, ali i u omiljenom restoranu, kafiću ili tijekom šetnje parkom.

Agilan pristup samom selekcijskom procesu odražava njihovu poslovnu kulturu te je tako uz senior inženjere, division leadove i principale moguće razgovarati s Mihaelom Sedmakom (CEO), osnivačem Domagojem Mandićem ili Draganom Eldićem (CTO).

Nakon što odaberete s kim želite na sastanak i kada, te pošaljete svoje podatke, javit će vam se povratno unutar 48 sati s potvrdom termina i lokacije samog intervjua.

Izvor: Lider.media