fbpx
Back
Image Alt

SAMOPOZITIVNO.COM

FORKED Forum kulture i edukacije (besplatno)

U sklopu Tjedna cjeloživotnog učenja, koji se održava na nivou cijele države od 26.09. do 02.10. tvrtka Lotusmedia u Vinkovcima održava 5.po redu FORKED – Forum kulture i edukacije u sklopu DANA OTVORENIH VRATA.

Lotusmedia kao tvrtka koja se bavi organizacijom edukativnih događanja, radionica i seminara, osmislila je i prijavila ovaj projekt a na vama je da nas posjetite i družite se s nama uz čak dvije radionice.

Tema ovogodišnjeg FORKED-a je „Fitness za mozak“ gdje ćemo kroz glazbenu radionicu za djecu i predstavljanje radionica za osobni rast i razvoj potaknuti kreativnost, bolje pamćenje, motivirati se i dobro raspoložiti.

Druženje započinje glazbenom demo radionicom Music Together za djecu i roditelje koju organizira udruga Pozitivni i sretni iz Čepina. Music Together je glazbeni centar za razvoj glazbene kompetencije djece od rođenja do 5. godine i kao takav program djeluje već 30 godina u 40 zemalja svijeta. Svojim inovativnim i znanstveno potvrđenim konceptom razvija kod djece i roditelja pjevanje, ritam, ples, socijalne vještine, finu motoriku i još puno vrijednih glazbenih “dragulja”.

Nakon druženja s djecom tvrtka Lotusmedia će u 11:30 sati održati motivirajuće predavanje uz primjenu alata iz Neurolingvističkog programiranja (New Code NLP – disciplina modeliranja ljudske izvrsnosti ) i uvod u kreativnu antistres radionicu izrade sapuna – Sapunomanija Slavonika.

Zbog ograničenog broja polaznika prijava je obavezna na info@lotusmedia.hr, broj telefona 032/334-443 ili u infox putem FB profila Lotusmedia.