fbpx
Back
Image Alt

SAMOPOZITIVNO.COM

Ginspiracija

S velikom radošću najavljujemo prvu Ginspraciju koja će se održati u četvrtak 28.11.2019. u Bošnjak Beer&Gin Baru s početkom u 18 sati.

Ideja je, uz GIN MB72, porazgovarati s posebno inspirativnim gostima uz publiku u opuštenoj atmosferi.

U četvrtak 28.11.2019. će naša moderatorica Silvija Podoljak  s druge strane stola ugostiti šaptača ženama, poznatog kolumnista, novinara, gastro blogera, pivskog someliera i profesora geografije koji je odnedavna i voditelj TV showa Tri, dva, jedan – kuhaj!

Pisao je za Klik, Playboy, Cosmopolitan, Punkufer, Gastro i mnoge druge časopise i portale, a na nekima je radio i kao urednik pa i glavni urednik.

Napisao je knjige Šaptač ženama i RokOtok.

Često se na portalima mogu naći njegove recenzija jela, piva ili restorana po čemu i je medijski najpoznatiji, a njegove stranice na društvenim mrežama prate svi oni kojima je glavni moto uživanje u životu, piću i hrani.

On je Domagoj Jakopović Ribafish

Razgovarat ćemo o projektu RokOtok kojega je Ribafish pokrenuo sa svrhom promicanja zdravog života djece te poticanja trajne i plodne komunikacije između djece i roditelja.

Glavni cilj projekta jest spojiti sve hrvatske naseljene otoke plivačkim maratonom.

Razgovarat ćemo i o mnogim drugim stvarima jer ovaj čovjek toliko toga radi i zaista je mnogima inspiracija.

A inspiracija je, kažu znalci, moć svojstvena svakom čovjeku i vezana je uz sva humana nastojanja, ne samo umjetnička ili znanstvena uz koja se najčešće povezuje, nego i filozofska, religijska, socijalna, uz sve one ljude koji su svojim životom bili dobar primjer i nadahnuće.

Iako nije samo privilegija odabranih miljenika sudbine, važno je prepoznati njezinu snagu u djelima onih koji su svoj život posvetili nesebičnom cilju i donijeli, svatko na svom polju, svjetlo istine i nade.

Nadahnuti time možemo promijeniti smjer gledanja i izaći iz vrtloga vlastitih sjenki te se pokrenuti na stvaranje naših malih istinskih djela.

Ono najvažnije što se pri tome događa jest buđenje autentičnog unutarnjeg bića ili, kako nam na to ukazuje Goethe:
Kroz svoje djelo mi se na neki način ponovno rađamo; dajući život nečemu, mi postajemo zaista živi.

Veselimo se vašem dolasku!
Mario Bosnjak & Marijana Margetić Bošnjak

Više o samom događaju klikom ovdje