fbpx
Back
Image Alt

SAMOPOZITIVNO.COM

Hobi je pretvorila u posao, a njene sandale pravi su ovosezonski hit

U početku je svoje radove pokazivala na forumima, počela je zatim pisati blog, pokrenula je i svoju web stranicu, a s kupcima najčešće komunicira na društvenim mrežama. No, Ivanu možemo sresti i na raznim sajmovima i manifestacijama na kojima izlaže svoje radove.

Još kao djevojčica nizala je perlice i ukrašavala stvari na svoj način. Šareno i veselo, posebno i jedinstveno, riječi su kojima se mogu opisati njeni radovi.

– Od malih nogu sam počela preuređivati stvari, nizati perle, heklat, šivat ,štrikat, sve me je zanimalo. Ozbiljnije je počelo dok sam čuvala trudnoću, počela sam šivat torbe i ukrašavati ih perlama te oslikavati. Počela sam i izrađivati nakit, a ideje su se samo nizale jedna za drugom. Moja kreativnost nije tu stala pa sam se “bacila” u izradu sandala, jedinstvenih i posebnih, tako da svaka priča priču za sebe”, ispričala nam je ova vesela mlada kreativka dok nam pokazuje svoju široku ponudu nakita, ukrasa, sandala..

A upravo su “pom pom sandale” pravi hit ove sezone. Šarene, u raznim varijantama, pravi su mamac svakoj trendseterici koja ovoga ljeta nikako ne želi proći neopaženo.

– Izrada jednih sandala nekada traje i cijeli dan. Sve započinje u dogovoru s kupcem, definiramo odabir boja i detalja kako bi nova vlasnica sandalica dobila potpuni “custom made” proizvod, odnosno unikat izrađen samo za nju. Svakom proizvodu posvetim se maksimalno, jedino tako i moji kupci i ja možemo biti potpuno zadovoljni, iskrena je Ivana koja se “krije” iza branda Meteora Unique. 

U početku je svoje radove pokazivala na forumima, počela je zatim pisati blog, pokrenula je i svoju web stranicu, a s kupcima najčešće komunicira na društvenim mrežama. No, Ivanu možemo sresti i na raznim sajmovima i manifestacijama na kojima izlaže svoje radove.

– Zainteresiranost je dosta velika, jer su sandale pravi hit ovog ljeta, a mogu se kombinirati sa svim odjevnim kombinacijama i stilovima. Posebno se ističu na traper kombinacijama, ali sjedinjuju se s boho haljinama i kombinacijama. Jer sandale su upravo takve. Mnogim ženama se sviđa mogućnost da same izaberu boje i model sandala/japanki/gladijatorica jer ne moraju nužno biti potpuno šarene. I u dvije boje su i dalje unikatne i izrađene po željama. Nemam izrađene dva para istih sandala. Svake su priča za sebe. U tome i jest čar, zar ne?

Iako je njena ponuda i sada široka i teško nalazi slobodnog vremena za sebe, Ivana Popović ne planira stati samo na ovome. Ambiciozna i s vizijom koju ima, planira proširiti svoju proizvodnju i na torbe i odjevne predmete. Neki bi mogli ugledati svjetlo dana već ovoga ljeta, nada se dizajnerica.

– Ne volim uniformiranost i trudim se uvijek imati nešto novo. Pratim trendove, ali uvijek naglasak stavljam na osobnost. Ostati svoj, to je ono čime se vodim i nemam namjeru ostati na nekoliko modela. Kad nešto radiš s toliko ljubavi i mašte, može se napraviti mnogo više od toga, poručuje iskreno Popović.

Izvor: www.vecernji.com