fbpx
Back
Image Alt

SAMOPOZITIVNO.COM

Jahanje i plivanje s konjima na otoku Braču iskustvo je koje se pamti cijeli život!

Svi zaljubljenici u jahanje složit će se s činjenicom da je ova aktivnost, ma koliko puta ju ponavljali, doživljaj koji je gotovo nemoguće opisati riječima. A ako ove sezone tražite nešto posebniju destinaciju za rekreativno jahanje, predlažemo da posjetite prekrasni ranč na otoku Braču i iskusite jahanje zapanjujućom prirodom otoka koja doslovce ostavlja bez daha!

Bez obzira na to jeste li rekreativac, iskusniji jahač ili se još nikada niste susreli s konjima, na ovom bajkovitom ranču pokraj Supetra ste uvijek dobrodošli. Ranč imena “Wild” svojim posjetitelja nudi razne aktivnosti, kako za djecu tako i za odrasle, a ona uključuju terenska jahanja u prirodi s najljepšim pogledima na otok, kakve viđate samo na razglednicama, potom obilazak prekrasnih maslinika i pitomih konja koji žive u njima te ono što je uvjerljivo najveća atrakcija – kupanje s konjima u moru na raznim plažama otoka!

Za ovo neponovljivo iskustvo zaljubljenici u jahanje često potegnu na mnogo dalje lokacije, od kojih je uvjerljivo najpopularnija Španjolska, no malo tko zna da još ljepše, intimnije iskustvo možete doživjeti i u Lijepoj Našoj!

Stoga, ako ste željni doživljaja jahanja na jednom od najljepših otoka na svijetu, zaputite se u ranč Wild i otkrijte zajedno s ljubaznim domaćinima najljepše plaže otoka i doživite avanturu koju ćete pamtiti do kraja života! Više informacija potražite na službenoj Instagram stranici. 

Izvor: Fashion.hr