fbpx
Back
Image Alt

SAMOPOZITIVNO.COM

Keksoljupci svih zemalja krajem travnja u Rovinju

Platforma Biscuit people najavljuje prvu međunarodnu konferenciju .

Neobična i jedinstvena internet platforma Biscuit people, nastala u Osijeku sa zadovoljstvom najavljuje prvu međunarodnu konferenciju Biscuit People Conference 2018 koja će se održati u Rovinju 26. i 27. travnja 2018. godine.

Biscuitpeople.com kao online rješenje ima za cilj postati centralno mjesto na kojemu će se nalaziti relevantne informacije koje pomažu korisnicima u njihovom poslovanju.

Budući da biscuitpeopleovci žele proširiti svoje djelovanje u „offline mode“ što je posljedica okupljene velike zajednice koja želi i na taj način razmjenjivati svoja iskustva i izgrađivati svoje odnose, jedna od važnih stepenica je spajanje dionika industrije na jednom nevirtualnom mjestu.

Na njoj će se okupiti vodeći industrijski rukovoditelji, nezavisni konzultanti i drugi stručnjaci za kekse kako bi istražili i razmjenjivali svoja znanja, iskustvo i inovacije u industriji.

Konferencija će se održati u hotelu Eden u prekrasnom morskom okruženju Rovinja.

Najavljeni govornici su vrhunski stručnjaci u svojim zonama djelovanja i dolaze iz UK, Švedske, Belgije, Nizozemske, Litve, Švicarske i Austrije. To su George Wright, Andrew Hughs, Dan Balica, Kees Veeke, Lutz Popper,Karl Tiefenbacher i drugi.

Teme će između ostaloga uključivati kako pronaći optimalnu ambalažu za svoj proizvod, uloga enzima, proizvodnja zdravih keksa, EU regulacija vezana uz žitarice i njihove proizvode, zaslađivači i njihova funkcija te drugi aspekti proizvodnje keksa.

Sudeći prema dosadašnjem online iskustvu i ovaj će offline model privući velik broj pobornika. Najavljeni su dolasci iz Peura, Brazila, Nepala…

Ako želite biti ukorak s trendovima u industriji keksa, proširiti poslovnu mrežu i uživati u predivnoj Hrvatskoj, ovo je pravi događaj za vas. Prijavite se još danas na conference.biscuitpeople.com, budući da je broj mjesta ograničen.

Pod nazivom „Povećanje kvalitete i opsega pružanja usluga ulaganjem u tehnologijski razvoj u sektoru informacija i komunikacija obrta Biscuit People“ pod šifrom projekta (KK.03.2.1.06.0684) ovaj je obrt za internetske portale i oglašavanje prošao na natječaju što mu je omogućilo povlaćenje 90.000 kuna bespovratnih sredstava koji će se namjenski utrošiti.