Back
Image Alt

SAMOPOZITIVNO.COM

Nabavkom ulaznice za Fashion&Compassion pomažete djeci s poteškoćama

Rotaract klub Zagreb Kaptol organizira treću po redu humanitarnu reviju Fashion&Compassion. Održat će se 7. svibnja 2019. u 20 sati u prostoru Galerije Klovićevi Dvori.

 “Koji je cilj akcije?”

Ovogodišnja financijska sredstva, koja ćemo zajednički prikupiti, donirati će se Specijalnoj bolnici Goljak u svrhu pomoći pri financiranju izrade senzoričkog parka, koji će biti od velike koristi djeci koja svakodnevno borave u bolnici.

Što je senzorički park?

To je dječje igralište “na entu”! Sve sprave u parku posebno su prilagođene djeci s poteškoćama u motoričkom razvoju. Oni se mogu igrati, a pritom jačati svoje motoričke sposobnosti.

“Kada i gdje je akcija?”

Revija će se održati 7. svibnja 2019. u 20 sati u prostoru Galerije Klovićevi Dvori, u Zagrebu.

“Koji dizajneri će izlagati?”

Modnom pistom Atrija Galerije Klovićevi dvori prošetat će brojna poznata lica odjevena u najljepše kreacije poznatih dizajnera i modnih kuća, a samo neki od njih su VARTEKS, Loreta Gudelj, Morana Krklec…

Prethodne dvije humanitarne revije, održane u Umjetničkom paviljonu i Muzeju za umjetnost i obrt, omogućile su i pomogle u opremanju dva dječja doma.

Ulaznice su dostupne uz donacijski iznos od 150 kn (odrasli) i 100 kn (Rotaract/studenti, učenici) online prijavom na link:

http://bit.ly/F-C2019prijava

Program humanitarne revije kreće u 20.00 sati, no ulaz će biti otvoren već od 19.00. Nakon samog programa svi gosti su pozvani na domjenak i druženje.