fbpx
Back
Image Alt

SAMOPOZITIVNO.COM

Najbolji poslovi tjedna

Najbolja radna mjesta koja su trenutno u ponudi po odabiru stručnjaka sa specijaliziranog portala za traženje poslova.

U suradnji s portalom posao.hr svakog tjedna donosimo aktualne vijesti sa tržišta rada. One uključuju najbolja radna mjesta koja su trenutno u ponudi po odabiru stručnjaka sa specijaliziranog portala za traženje poslova.

Tvrtka Rimac Automobili u potrazi su za specijalistom za homologaciju. Osoba će biti zadužena za zakone i standarde koji se tiču motornih vozila i njegovih komponenti. Pružit će podršku za razvoj i održavanje zakonskih odredbi te će planirati i osiguravati izvršavanje homologacijskih testova i odobravanje projekata za gotove modele. Istaknuta znanja i vještine koji su potrebni za ovo radno mjesto očituju se u uspješnoj primjeni Excel i Word programa, iskustvo u homologaciji motornih vozila i napredno tehničko znanje na području automobilske industrije. Više o oglasu pročitajte ovdje.

Kaufland je uspješno međunarodno trgovačko društvo, ali i puno više od toga. Traže pripravnika za radno mjesto Koordinatora protoka robe. Na ovom radnom mjestu pripremat ćete se za rad na raznolikim zadacima unutar poslovnog područja Logistike. Ako ste nedavno diplomirali na ekonomskom, prometnom ili fakultetu strojarstva i brodogradnje te nemate radnog iskustva, prijavite se ovdje.

Sportina Group je u potrazi za modnim savjetnikom.Više o oglasu pročitajte ovdje.

Rofix je proizvođač građevinskih materijala koji posluje diljem Europe i članovi su velike međunarodne korporacije FIXIT GRUPPE. Za pojačanje našeg IT tima tražimo djelatnika za radno mjesto Voditelja projekata. Kandidat će biti zadužen za podršku i rad na daljnjem razvoju postojećeg Content Menagment Systema, implementaciju IT standarda u online područje te tehničku podršku svih projekata u području digitalnog marketinga. Opširnije o oglasu pročitajte ovdje.

Kompanija Milšped Hrvatska, regionalni lider u području logistike, transporta i špedicije traži osobu za radno mjesto Disponent u domaćem i stranom transportu s mjestom rada u Svetoj Nedjelji. Organizacija dostave robe sukladno narudžbama klijenata, izvještavanje o statusu dostava narudžbi te prikupljanje i obrada dokumentacije za zaprimanje, obradu i otpremanje robe samo su neki od zadataka ovog radnog mjesta. Opširnije saznajte ovdje.

Tvrtka Foreo traži visoko motivirane, odgovorne i stručne osobe za radno mjesto Web Analitičara. Ako mislite da ste baš vi osoba za ovo radno mjesto, prijavite se ovdje.

Obala Grupa je među vodećim regionalnim tvrtkama koje se bave proizvodnjom i distribucijom renomiranih brandova: Orangina, Limona, Spezi i dr. Traži kandidata za radno mjesto Brand Managera. Od kandidata se očekuje analitičko razmišljanje te organizacijske sposobnosti te komunikativnost i proaktivnost. Ukoliko vidite svoju budućnost u Obala Grupi i zadovoljavate navedene uvjete prijavite se ovdje.

SG Stanograd Koncern traži Knjigovođu za samostalno obavljanje računovodstveno-knjigovodstvenih poslova te evidenciju, kontrolu i knjiženje izvadaka kao i dugih poslova namijenjenih toj struci. Osoba se prima u stalni radni odnos. Brza prijava.

Tvrtka Manpower za svog klijenta traži osobu za radno mjesto Menadžera u dućanu na području Dalmacije (Zadar, Split ili Šibenik). Posao obuhvaća traženje prikladne lokacije za dućan kao i pregovaranje uvjeta najma. Osiguranje efikasnosti i produktivnosti kao i zapošljavanje novih zaposlenika te praćenje troškova poslovanja. Više o poslu saznajte ovdje.

Greyp Bikes sestrinska je firma kompanije Rimac Automobili koja traži Front-End Web Developera. Glavni zadaci su implementacija korisničkog sučelja prema zadanim definicijama i dizajnu te sudjelovanje na projektima od njegovog početka do kraja. Ako želite naučiti nove stvari te raditi s iznimno nadarenom grupom mladih ljudi, prijavite se ovdje.

Izvor: www.poslovni.hr | Foto: Igor Soban/PIXSELL