fbpx
Back
Image Alt

SAMOPOZITIVNO.COM

Pokrenuta prva online tržnica s poljoprivrednim proizvodima i turističkim uslugama s područja Dinare

Kako bi omogućili OPG-ovcima s područja Dinare, Troglava i Kamešnice veću vidljivost, projekt za očuvanje okoliša “Dinara back to LIFE” otvorio je prvu online tržnicu za proizvode i usluge. Svatko tko nudi svoje domaće proizvode, ali i turistički smještaj može poslati svoj oglas koji će besplatno biti objavljen na Facebook grupi online tržnice.

Organizacija za zaštitu okoliša “Dinara back to LIFE” ovih je dana pokrenula online tržnicu na kojoj će svi zainteresirani OPG-ovci s područja Dinare, Troglava i Kamešnice te s podnožja ovih planina moći ponuditi svoje domaće proizvode, kao i turističke djelatnosti s dinarskog područja. Tržnica je zamišljena kao Facebook grupa putem koje će članovi Organizacije besplatno objavljivati dobivene oglase s proizvodima i smještajem.

Kako stoji na službenim stranicama projekta “Dinara back to LIFE” koji je pokrenut ne bi li sačuvali Dinaru, oživjeli njezine pašnjake i očuvali ptičje vrste ovisne o Dinari, tržnica zasad nudi janjeće meso, kozje i jareće meso, telad, magareće mlijeko, kokošja jaja i sir, a u ponudi su i pčelinji proizvodi kao što su med, propolis, pelud, medni sirup i matična mliječ te proizvodi od žitarica kao što su pšenica, kukuruz, pšenično i kukuruzno brašno, ječam, raž te palenta. Također, na ovoj se grupi može pronaći i ugostiteljske usluge i najam soba. Stoga, ako želite besplatno oglasiti svoje domaće proizvode ili pak kupiti neke od njih, onda je ova nova tržnica u online svijetu svakako za vas.

Izvor: Green.hr