fbpx
Back
Image Alt

SAMOPOZITIVNO.COM

Predstavljanje tematskog kineskog zabavnog parka koji nudi mogućnost plasiranja hrvatskih proizvoda

Hrvatskoj gospodarsko komori putem Konfucijevog instituta Sveučilišta u Zagrebu i Akademije dramskih umjetnosti u Zagrebu obratila se svjetski poznata produkcijska kuća H. Brothers koja u Kini planira izgraditi nekoliko tematskih zabavnih parkova.

Jedan će od tih parkova biti i u sklopu suradnje inicijative 16+1 te će posjetiteljima omogućiti ugođaj 16 europskih zemalja tijekom njihova posjeta zabavnom parku. Tematski će se tako urediti i dio za Hrvatsku, tzv. Hrvatska ulica.

Kineska produkcijska kuća stoga traži 20 – 30 hrvatskih tvrtki primarno iz područja uslužnih djelatnosti (restorana), proizvođače rukotvorina i tradicionalnih proizvoda koji su zainteresirani uključiti se u projekt u sklopu mogućnosti prodaje svojih proizvoda u spomenutom zabavnom parku.

Predstavnici produkcijske kuće posjetit će Hrvatsku početkom listopada te će se 10. listopada u 10 sati u HGK održati prezentacija njihova projekta.

Ljubazno se mole zainteresirane tvrtke za sudjelovanje na sastanku da se prijave slanjem popunjenog prijavnog obrasca (obrazac se nalazi u pratećim dokumentima na lijevoj strani) na elektroničku adresu jdumicic@hgk.hr najkasnije do 9. listopada 2017.

Izvor: HGK.hr