fbpx
Back
Image Alt

SAMOPOZITIVNO.COM

Životoljubica od glave do pete. I nazad. | Nada Kaurin | TEDxZagrebWomen

Svi imamo želje, manje ili veće. Neke imamo otkad znamo za sebe, neke smo skupili po putu života, neke su toliko duboko skrivene u kutku našeg srca da se bojimo i pomisliti na njih.

Na želje često zaboravimo, spremimo ih duboko u taj kutak, ali one su i dalje u nama. Što će se dogoditi ako ih “izvadimo van”, na vidjelo? Stavimo na stol. Napišemo ih na papir, bacimo dnevno svjetlo na njih. Kad želju napišemo, ona je korak bliže ostvarenju. Tu je, živa je, postoji. Možemo ju preoblikovati u cilj. Možemo početi raditi na ostvarenju tog cilja. I gle. Možda se i nešto što smo smatrali “samo” željom, ostvari i postane stvarnost. Ako se usudimo!”

Po struci magistrica ekonomije. Po poziciji direktorica strategije u ENTG-u. U srži matematičarka i marketing entuzijastica. Kćerka. Sestra. Supruga. Prijateljica. Duša. Prije svega, vječni optimist. Kad sam na poslu, s divnim timom ljudi, trudim se riješiti izazove klijenata i izazvati i naš i njihov status quo. Nakon službenog radnog vremena trčim, čitam knjige, nazivam se foodijem i pijem vino. Ne nužno tim redoslijedom i rijetko sama. Jer volim ljude. Jako. I vjerujem u najbolje u njima. I vjerujem da svi ljudi koje srećem izvlače najbolje iz mene.

Izvor: Tedxzagreb.com