Back
Image Alt

SAMOPOZITIVNO.COM

3. Pantheon konferencija pod nazivom „Učinkovit nadzor i novi model poslovanja“

11. svibnja u zagrebačkom hotelu Sheraton održati će se 3. Pantheon konferencija pod nazivom „Učinkovit nadzor i novi model poslovanja“ na kojoj će biti predstavljano ERP rješenje Pantheon i Poslovanje 4.0, s demonstracijom na praktičnim primjerima te put od efikasnog marketinga, pametne prodaje, optimizacije radnih procesa i dokumentacije do povećanja vrijednosti i smanjenja troškova korisnika tih rješenja.

Sudionicima konferencije biti će predstavljeni i multi-level i efikasan nadzor u Pantheonu, obnovljene autorizacije, kontrolni mehanizmi, dokumentacija u Pantheonu…

Organizatori konferenciju su tvrtka Datalab d.d. i njihov službeni distributer Pantheona ERP za Hrvatsku tvrtka Gravis GT d.o.o.

U pripremi konferencije organizatori su putem ankete prikupili teme koje zanimaju sudionike te su na osnovu toga pripremili i radionice a za teme radionica osigurali su najbolje Pantheon konzultante i savjetnike.

Pantheon omogućava automatizaciju postupaka i pregled poslovanja prema korisničkim potrebama (automatski zadaci „kroz noć“, dirll-through, brze preglede, nadzorne ploče, izvještaje…)

Datalabov ERP Pantheon je poslovni sustav koji svaki korisnik nakon implementacije može u potpunosti iskoristiti te donositi svoje poslovne odluke na dnevnim informacijama koje su točne i ažurne, a pokrivaju sve segmente poslovanja. Budući da je Pantheon ERP otvoreni sustav koji radi na MS SQL bazi, moguće je spajanje drugih poslovnih sustava s Pantheon ERP-om kao centralnim sustavom za poslovanje.

Izvor: Bug.hr