Back
Image Alt

SAMOPOZITIVNO.COM

Daruje se luksuzno putovanje na predivni otok vrijedno 5.000 dolara

Tvornica biljnih napitaka Silk daruje luksuzni, sveobuhvatni put za dvoje na Tajland, gdje tvrtka nabavlja kokose koji se koriste u njezinim pićima, prenosi CNBC Make It.

Putovanje vrijedno 5.000 dolara, prema navodima tvrtke, uključuje avionske karte za dvije osobe, pet noći u apartmanu u luksuznom naselju The Village na otoku Coconut i 1.000 dolara za trošenje.

Otok Coconut, nedaleko od istočne obale Phuketa, ima oko 500 mještana i uglavnom je ribarski i poljoprivredni otok, navodi Phuket.com. Ima prašume i prekrasne plaže.

Odmaralište ima spa, privatnu plažu, tri restorana, teniske terene, bicikle i mogućnost vodenih sportova kao što su vožnja kajakom i jedrenje. Među nekoliko predloženih aktivnosti, pobjednici mogu pohađati satove kuhanja i dobiti spa tretmane na bazi kokosa (kao što je piling).

Osim toga, “pobjednik leti u Bangkok prije odlaska na Phuket”, kaže predstavnik Silka za CNBC Make It, tako da dobitnici mogu posjetiti tržnicu kokosa u Bangkoku, ako to žele.

Osobe koje se žele natjecati moraju navesti tvrtki Silk zašto su zaslužile put (u 150 riječi ili manje), a suci će tražiti “duboku ljubav prema kokosima “i nevjerojatnu priču o tome zašto zaslužuju put”.

Prijave se šalju e-poštom do ponoći 16. lipnja, a pobjednik će biti objavljen 21. lipnja. Pobjednik može odabrati datum putovanja između srpnja i listopada 2019. godine.