Back
Image Alt

SAMOPOZITIVNO.COM

Festival zdravlja iz prirode u Bjelovaru

Drugu godinu zaredom održat će se u Bjelovaru manifestacija Festival zdravlja iz prirode koju organizira Udruga “Zadovoljna žena”, osnovana s ciljem uključivanja u javni i društveni život svih dobnih skupina žena, pružanju pomoći i zaštitu prava žena, promicanje slobodnog kreativnog i kulturnog izražavanja i promicanja vrijednosti građanskog društva.

Festival zdravlja iz prirode održava se u subotu, 16. studenog u hotelu Central u Bjelovaru u vremenu od 9,00 do 18,00 sati.

“Riječ je o manifestaciji prodajno-izložbenog karaktera s tematikom zdrava bio hrana (sjemenke, brašna, ulja, sokovi, čajevi i sl.), prirodna kozmetika (kreme, masti, tinkture, sapuni, eterična ulja i sl.), nakit izrađen od prirodnih materijala. Na festivalu će se okupiti 30-tak izlagača iz raznih dijelova Republike Hrvatske”, najavljuje Mirela Štefinec Plavac, predsjednica Udruge.

Osim izlagača na Festivalu će biti i popratnih događanja od kojih izdvajaju nastup dječjeg vrtića Ciciba te bjelovarskih Slavuja-Fakina. Posebni gosti – izlagači su strukovna škola iz Đurđevca – (frizer-kozmetičar).