Back
Image Alt

SAMOPOZITIVNO.COM

Proučite prilike za posao koje se sada nude u Hrvatskoj

MojPosao izdvaja oglase na koje se možete prijaviti već ovoga tjedna.

Vuklal zapošljava Referenta prodaje autoguma za servisno prodajni centar u Zagrebu – Slavonska. Kandidati moraju imati srednju stručnu spremu i minimalno tri godine iskustva na poslovima prodavača. Prednost imaju oni s iskustvom u prodaji teretnih i poljoprivrednih pneumatika.

SPAR Hrvatska za svoj budući novi SPAR supermarket u Selcu traži Prodavače i blagajnike, više izvršitelja. Idealni kandidati imaju završenu srednju stručnu spremu trgovačkog ili sličnog smjera, a poželjno je i radno iskustvo u trgovini.

Parts Europe ima raspisane natječaje za osam radnih pozicija, za rad u Njemačkoj. Rok za prijavu na oglase je 28. srpanj, a detalje o svakoj pojedinoj radnoj poziciji možete pronaći u oglasima.

Za rad u Njemačkoj traži se i Električar. Potrebno je poznavanje njemačkog jezika, a detalje možete pronaći u oglasu Perilia Human Resurce GmbH-a, na koji se možete prijaviti do 7. srpnja.

Depping Verwaltungs GmbH & Co. KG traži Bravara/zavarivača metalnih konstrukcija, također za rad u Njemačkoj. Potrebno je godinu dana radnog iskustva, poslodavac nudi stalni radni odnos, a na oglas se možete prijaviti do 13. srpnja.

Noel Recruitment ponovo je u Hrvatskoj gdje održava razgovore u nekoliko hrvatskih gradova. Traže se kandidati za rad u Irskoj na pozicijama Djelatnik u skladištu i Profesionalni vozač, a više informacija možete pronaći ovdje.

Verlag Dashöfer u Zagrebu zapošljava Djelatnika u telemarketingu koji će biti zadužen za telefonsku prezentaciju i prodaju edukacijskih stručnih online portala i seminara postojećim i potencijalnim korisnicima (samo poslovnim subjektima). Poslodavac nudi plaću od 3.276 kuna te bonuse za svaku prodaju i motivacijske poklone.

Hotel Calypso traži više Kuhara sa ili bez iskustva. Dobrodošli su mladi kuhari voljni učenja kao i kuhari s voditeljskim sposobnostima. Poslodavac nudi stalni radni odnos, osmosatno radno vrijeme te napredovanje u skladu sa sposobnostima na svim poljima.

Zanima li vas rad u Austriji, pogledajte ponudu oglasa tvrtke Iventa, koja traži djelatnike za svog klijenta, tvrtku ams AG. Rok za prijavu na oglase je 16. srpanj.

Troha Infinitus traži kandidate za radnu poziciju Mitarbeiter für die Geschäftskunden, a na oglas se možete prijaviti do 7. srpnja. Poslodavac nudi neto plaću od 6 do 9 tisuća kuna, a mjesto rada je Zagreb.