Back
Image Alt

SAMOPOZITIVNO.COM

Roditeljstvo u novoj normalnosti! – BESPLATNI WEBINAR

Biti roditelj danas nije zasigurno nije lako. S jedne strane stresni način života, utjecaj pametnih uređaja, pandemija, on line nastava su učinili svoje i roditelji su pod velikim pritiskom kako od egzistencije, straha od nepoznatog i uz sve to moraju odrađivati najvažniju ulogu u životu – odgoj djeteta.

Roditeljska uloga je vrlo kompleksna i podrazumijeva ogroman utjecaj roditelja na dijete, znajući da dijete većinom uči tako da opaža model kraj sebe – svog roditelja.

Po kojim i čijim uputama svjesno odgajati dijete u današnjim uvjetima, na ovo i mnoga druga pitanja odgovore će nam dati dvije stručnjakinje iz domene rada s djecom.

Aleksandra Ivanac je učiteljica u osnovnoj školi, stručnjakinja u komunikacijskim edukacijama, TT coach, stručnjakinja za područje odgoja i komunikacije s djecom kao malim ljudima. Posebnu važnost pridaje rastavljenima kroz edukacije osvještavanja prošlih i sadašnjih situacija s naglaskom na podršku za korak dalje. Žana Pavlović je dječji psiholog i koautorica Priručnika za roditelje i odgojitelje djece predškolske dobi „Učiniti sve kako treba“ i “Od prvog dana…” te autorica niza radova u području razvoja djece rane dobi.

U ulozi voditeljice je ponovo Mara Majstorović NLP coach i motivator, majka troje djece i voditeljica iskustvenih radionica za osobni razvoj.

Više o webinaru možete pročitati ovdje

Webinar će se održati u grupi “Terapeutska i psihološka podrška u vrijeme Covid-19” u četvrtak 25.06.2020 s početkom u 19:00 sati.