Back
Image Alt

SAMOPOZITIVNO.COM

Sjećate ih se? Upravo su na Kickstarteru u samo tri dana prikupili 2.000.000 kuna!

Tim Orqa iz Osijeka, pobjednici Idea Knockouta 2018, prije nekoliko dana su putem Kickstartera započeli prodaju svojih VR naočala FPV.One i već sada su prikupili deseterostruko veći iznos od traženog.

Genijalci iz Osijeka, startup Orqa koji je na Idea Knockoutu 2018 pobijedio svojim FPV naočalama za upravljanje dronovima, prije nekoliko dana startao je s prodajom svojeg uređaja putem Kickstarter kampanje, zabilježivši jedan od najvećih uspjeha prikupljanja novca crowdfundingom u povijesti naše regije. Konkretno, prikupili su deseterostruki iznos od traženog već nakon tri dana kampanje te je “brojač” u ovim trenucima premašio iznos od 2.000.000 kuna!

Momci iz Osijeka veliki uspjeh postigli su nastupom na CES-u 2019 kojeg su osvojili upravo pobjedom na Idea Knockoutu. Tamo su ih, podsjetimo se, već prvog dana nastupa na sajmu posjetili predstavnici mnogih velikih kompanija poput Amazona, ali i ekipa iz Pentagona, a video-izvještaje o njihovim FPV “goglama” u Las Vegasu su snimili najgledaniji i najrespektiraniji svjetski youtuberi koji se bave profesionalnim pilotiranjem dronova i utrkama dronova. Upravo na CES-u Osjećani su stekli ključne kontakte i fanove koji su im i omogućili ovako spektakularan start prodaje, tj. kampanje na Kickstarteru.

Ako ih i vi želite podržati na Kickstarteru – ovdje je njihova kampanja.

Kako je bilo nastupiti i pobijediti na Idea Knockoutu 2018 i zašto su baš njihove FPV.One gogle najbolje na svijetu, objasnili su gostujući u Tech Radaru naposredno nakon pobjede, pa pogledajte u nastavku video…

Izvor: Bug.hr