Back
Image Alt

SAMOPOZITIVNO.COM

Što mi moje tijelo poručuje? – POY coaching game radionica

Radionice osobnog razvoja s POINTS OF YOU® coaching kartama u Vinkovcima!

Jeste li se ikada zapitali što nam to naše tijelo kroz bolest poručuje i možemo li biti zdravija osoba ukoliko uspostavimo komunikaciju um, duh i tijelo?
Ako jeste, onda je ova radionica puna novih uvida i perspektiva upravo za vas 🙂 😍

Namijenjena je svima koji boluju od kroničnih bolesti, svima koji su se našli u začaranom krugu lijekova, kilograma, ovisnosti, svima koji odlažu odluke o mijenjanju loših navika i svima koji želite živjeti zdravije i manje pod stresom.

Kroz POY coaching game alat i radionicu ćete dobiti priliku da u sigurnom okruženju grupe zavirite duboko u sebe, moći ćete uvidjeti kako vas drugi vide i odmaknuti se od uobičajenog načina razmišljanja te doći do uvida za sebe i svoje zdravlje.
Prilika je to proširiti percepciju, učiti vlastite misli, osvijestiti što nas koči u ostvarenju života kakvom težimo uz konkretni akcijski plan.🤗


Termini radionice je:
05.03.2020. (četvrtak) od 17 do 20.00 h

Redovna cijena radionice je 250 kn po osobi uz ispostavljen račun, a za članove udruge Samo Pozitivno je 100 kn kao donacija udruzi 🙂 🤗

Radimo na adresi, Duga 61. 1. kat u učionici Lotusmedia doo

🖍
Prijave na mail:
mara@lotusmedia.hr
Po prijavi ćete dobiti podatke za uplatu i po uplati račun.

Radionicu vodi Mara Majstorović certificirani NLP Coach i POINTS OF YOU®praktičar, praktičarka Eriksonov hipnoze i Pellowah tehnike za postizanje najvećih potencijala i kapaciteta u vašem umu i tijelu.

Više o radionici možete saznati klikom ovdje