Back
Image Alt

SAMOPOZITIVNO.COM

U Vodicama će se ovog ljeta održati ultimativno predavanje o društvenim mrežama Wasima Ahmeda

Danas su one jedan od najvažnijih alata promocije, prodaje i poslovanja brojnih tvrtki i start upova, ali i privatnih osoba, koji putem njih brzo mogu doći do klijenata i sljedbenika diljem svijeta pa je stručno vođenje Facebooka, Instagrama, Snapchata i Twittera vještina koju će brojni poslodavci bogato nagraditi.

Sve koji svakodnevno rade s društvenim mrežama ili tek namjeravaju ući u sferu jednog od najpopularnijih zanimanja današnjice, sigurno će zanimati ljetna škola koja će se ovog ljeta održati na hrvatskoj obali, a koja će polaznike uputiti u nevjerojatno kompleksan svijet društvenih mreža.

Ova ljetna škola nastala je u partnerstvu Veleučilišta u Šibeniku, Tehničkog Veleučilišta u Zagrebu i akademika sa Sheffield Universityja, a zanimljivo je da će ju pohađati oko 80 posto međunarodnih prolaznika.

Škola će trajati od 28.06. do 30.06. 2017. u Vodicama, na lokaciji koju je osiguralo Veleučilište u Šibeniku.

Nastava će se sastojati od 20 posto teorije, 10 posto prezentacije alata, 10 posto interaktivne nastave i 50 posto praktičnih zadataka.

Polaznici će imati priliku saslušati predavanje Wasima Ahmeda s britanskog sveučilišta Sheffield, analitičara društvenih mreža koji se tom tematikom bavi na blogu u suradnji s Visibrain Focusom te održava predavanja na kojima predstavlja alate i tehnike vođenja društvenih mreža diljem Europe.

Od domaćih predavača, djelić svog znanja posjetiteljima će prenijeti i Sergej Lugović, hvaljeni profesor s Tehničkog veleučilišta u Zagrebu.

Izvor: Jutarnji List