Back
Image Alt

SAMOPOZITIVNO.COM

Žene u mreži

Pozivamo sve žene, nezaposlene, poduzetnice, studentice, predstavnice udruga i institucija na događanje u okviru inicijative „Žene u mreži“. Inicijativu je pokrenuo Centar za poduzetništvo s ciljem osnaživanja poduzetničke klime i motivacije žena i poduzetnica uz potporu Grada Osijeka.

Na početku ćemo održati okrugli stol na temu “Kako pomoći same sebi”, kako bismo identificirale koja nam znanja, vještine i iskustva nedostaju te isto tako koja znanja i vještine svaka od nas ima i želi ga podijeliti s ostalim članicama. Na temelju informacija koje dobijemo napraviti ćemo plan daljnjih aktivnosti za razvoj inicijative.

Nakon okruglog stola slijedi prezentacija na temu izvora financiranja, gdje ćete dobiti informacije o mogućnostima financiranja vaših poslovnih pothvata.

Poduzetnice će prezentirati primjere dobre prakse i svoje iskustvo, od ideje do realizacije i uspješnog vođenja poslovnog pothvata s ciljem motivacije žena za ulazak u svijet poduzetništva i dijeljenja osobnih iskustava.

Nakon događanja slijedi druženje uz zakusku.

Sudjelovanje je besplatno, ali zbog ograničenog broja sudionica, molimo Vas da svoje mjesto osigurate prijavom na http://bit.ly/ŽeneUMreži.

Vidimo se u petak, 29.09.2017. od 16:00 do 19:00 sati u Centru za poduzetništvo, J. J. Strossmayera 341, Osijek.

Sve dodatne informacije možete dobiti na besplatni broj 0800 345 345.

Projekt financira Grad Osijek.