fbpx
Back
Image Alt

SAMOPOZITIVNO.COM

Leptir mašne inspirirane hrvatskim gradovima

Ljepote Hrvatske česta su inspiracija domaćim kreativcima, stoga nas ne čudi da je poznati brend leptir mašni, TIE ME, novu kolekciju posvetio upravo hrvatskim primorskim gradovima.  Leptir mašne vraćaju se na modnu scenu u velikome sjaju, a kada je u pitanju domaći dizajn i hrvatski motiv znamo da se radi o još posebnijoj priči.

Ovaj je brend poznat po ručno izrađenim leptir mašnama u najrazličitijim bojama i uzorcima, a nova kolekcija sadrži prepoznatljive motive hrvatskih primorskih gradova. Pastelni tonovi, simpatične ilustracije, profesionalna izrada i kvalitetan materijal neki su od glavnih aduta nove kolekcije.

Ove leptir mašne nisu samo modni dodatak već i vrlo lako postaju suvenirom Lijepe naše. Odlična inicijativa, vrhunski provedena u djelo oduševit će svakog ljubitelja mode na nešto drugačiji način.

Osim leptir mašni iz kolekcije „Summer Skyline“, u bogatoj ponudi TIE ME možete pronaći jedinstvene  leptir mašne, rupčiće za sakoe te ženske mašne. Cilj je ponuditi originalne i ručno rađene proizvode od kojih je svaki element izrađen u Hrvatskoj. Brend nudi i mogućnost personalizacije proizvoda putem izrade tkanine po želji ili uvezivanja teksta.

Hrvatski brend TIE ME oduševio je i kupce u inozemstvu pa od sada ručno rađene proizvode ovog brenda možete pronaći u dućanima diljem svijeta, od Australije do Norveške.

Više informacija potražite na TIE ME Facebook stranici https://www.facebook.com/tieme.hr/ i web shopu http://www.tieme.hr/