fbpx
Back
Image Alt

SAMOPOZITIVNO.COM

Promocija knjige “Svjetlosna godina” i motivirajuće predavanje

Dragi prijatelji i poznanici, nakon gotovo 4 godine pisanja, spremanja u ladicu, uređivanja i stvaranja moje prve knjige, konačno je ugledala svijetlo dana i pozivam vas na promociju uz motivirajuće predavanje.

Moje autobiografsko prozno djelo o izgubljenoj mladosti i otkrivanju duhovnosti i pozitivnog stava ratne 91.g. pisano je iz jedne drugačije perspektive s namjerom da zajedeno otkrijemo kako razmišljati u teškim životnim situacijama.  Hrabro sam pisala o onome što rat čini ljudima i pozvala vas knjigom na promišljanje i otkrivanje kako ići putem svjetla, kako razumjeti, oprostiti i kako svijesno graditi novu viziju budućnosti.

Kako je Mirela Španjol Marković u recenziji slikovito doživjela moju priču, pozivam vas da upoznate djelo koje se neće čitati usput kao još jedna priča o ratu i gradu heroju.

“Upoznajte duboko emotivno, osobno, hrabro i stilski zavidno dobro napisano literarno djelo”: MŠM

Uz promociju održat ću vam kao trenerica Neurolingvističkog programiranja i stručnjak za facilitaciju i komunikacijske vještine kratko predavanje “Snaga uma i moć pozitivnog stava u životu” i podijeliti s Vama svoje životno i iskustveno znanje. Knjigu od danas možete naručiti putem web shopa na adresi: www.samopozitivno.com i kupovinom iste dio prihoda donirati udruzi Samo Pozitivno u fond za organizaciju manifestacije “Znanost za mlade u Vukovaru” i stipendiranje darovitih učenika.

Uz moju urednicu Dariju Klaričić Veg i domaćine Gradske knjižnice Vinkovci, dobro mi došli i radujem se susretu s Vama i hvala unaprijed na podršci!

Više o samom događaju možete pronaći klikom ovdje.