fbpx
Back
Image Alt

SAMOPOZITIVNO.COM

U Osijeku na Ekonomskom fakultetu započela je konferencija market&NG sa temom Tržište i nove generacije

Ekonomski fakultet u Osijeku ovaj je tjedan na tri dana postao mjesto na kojemu se sastaju tržište i nove generacije. Udruga studenata Bookmark, Katedra za marketing i agencija Adverta pozivaju sve zainteresirane da se odazovu i upoznaju kako diše svijet marketing iza kulisa.

Riječ je o stručnoj konferenciji Market&NG – tržište i nove generacije, koja će se održavati od 6. do 8. travnja u Osijeku. Tema ovogodišnje konferencije je Povratak u budućnost, a u sklopu nje održat će se više predavanja i radionica marketinških stručnjaka. Događanje je namijenjeno članovima akademske zajednice, ljudima iz struke i zaljubljenicima u marketing kako bi im se predstavio svijet marketinga nove generacije te potaknuti osobni i profesionalni razvoj.

Predavanja će se održati u dvoranama 1 i 2 na Ekonomskom fakultetu u Osijeku, a radionice u dvoranama 10, 12 i 13.

Cijeli program je besplatan za sve posjetitelje. Predavanja su otvorenog tipa, ali je broj sudionika na radionicama ograničen. Iz tog razloga na radionice se morate prijaviti, a nakon konferencije ste pozvani i na after party koji će se održati u klubu Plan B, s početkom u 22 sata u petak, 8. travnja.

Raspored konferencije

Izvor: www.netokracija.com