fbpx
Back
Image Alt

SAMOPOZITIVNO.COM

Vegeta u restoranu Michael Jordana u New Yorku

Vegeta, najpoznatiji brand Podravke, ponovno dokazuje da je zavirio u svaki kutak svijeta, pa tako i u New York, gdje poznati restoran u vlasništvu NBA legende Michaela Jordana “The Michael Jordan’s Steak House N.Y.C” u svojim jelima koristi i taj hrvatski dodatak jelima.

“Koristimo Vegetu jer našim jelima mediteranske kuhinje i steakovima daje bogatiji okus. Bogatstvo arome raznih vrsta povrća usklađenih u kombinaciji koja ne opterećuje ribu ili meso nego upravo pojačava njihovu svježinu i zaokružuje kulinarsku priču, motivira me da pripremam još bolja jela pa je Vegeta postala nezaobilazni dodatak jelima u našoj kuhinji.”- rekao je glavni kuhar Cenobio Canalizo.

Restoran je smješten u Grand Central Terminalu u samom središtu Manhattana na popularnoj 42 ulici gdje dnevno prođe više od 700 tisuća njujorčana i turista. Restoran predstavlja omiljeno okupljalište poslovnih ljudi te tamo dnevno ruča više od 10 tisuća.

Ne čudi nas da je interes za Vegetu pokazao i tv kanal Spectrum 79 snimajući kratku reportažu o receptima chefa Cenobio Canaliza koju emitira u serijalu “A Taste of New York”, a kako se Vegeta snašla u glavnoj ulozi pogledajte u našem videu:

Podravka je najveći hrvatski izvoznik prehrambenih proizvoda na američko i kanadsko tržište, gdje je svoje Predstavništvo otvorila 2005. godine.  Najviše se prodaje popularna Vegeta, ali su zastupljeni i drugi poznati podravkini proizvodi.