Back
Image Alt

SAMOPOZITIVNO.COM

41. Business Cafe u Zagrebu – Kako poslovati (online)?

Nakon emotivnih i dupkom popunjenih Business Cafea u Novom Sadu i Puli krajem 10. mjeseca, vidimo se još jednom ove godine na nekoliko lokacija.

41. puta u Zagrebu tema nam je Kako poslovati (online)?

U Zagrebu se vidimo u četvrtak 16.11. 2017. u 18 h u restoranu Spoon. (Slavonska avenija 6, bivši Hypo centar, 2. kat)

Ulaznice možete nabaviti uplatom 200 kn (26 EUR) na HR6823600001102169697 ili na licu mjesta uz prethodnu najavu na info@zaokret.com

Puno je tzv. networking evenata no kažu nam da je Business Cafe jedinstven i po tome što stavlja fokus na PODUZETNIČKO PUTOVANJE – na ono što se sve zaista događa putem, prave ljudske priče, dijeljenje životne i poslovne mudrosti, ne samo korisnih informacija kako nešto napraviti.
Naša gošća je Josipa Maslać – Peričević, vlasnica Naftaline, koja čak 35 godina uspješno posluje u „umirućoj“ tekstilnoj industriji, nominirana u ovogodišnjem Izboru za Najbolju poduzetnicu u Hrvatskoj u organizaciji Women in Adria.
Čula sam stotine i stotine poduzetničkih priča, no nekidan kad sam upoznala Josipu, slušajući je, priznajem, rasplakala sam se.

Ova priča se ne propušta uživo. Više o njoj pročitajte http://www.womeninadria.com/kako-je-josipa-maslac-petricevic-uspjela-u-tekstilnoj-industriji/

S nama je i Dražen Tomić, vlasnik portala www.ictbusiness.info, prethodno proglašen i za informatičkog novinara godine, i sam prošao zanimljiv put, i može nas naučiti puno.

Stručni gosti su

Marcel Majsan, predsjednik Udruge E-commerce Hrvatska, koji će nam spajanjem putem Skype-a iz Rumunjske reći kako da uz minimalne troškove proširimo poslovanje online/tj. na cijeli svijet. Intervju s Marcelom pogledajte na http://www.netokracija.com/pokretanje-web-trgovine-142497

S nama je i Maja Bajza, iz CorvusPaya, servisa koji kupcima omogućuje plaćanje karticama u web trgovinama koja će nam reći kako da kupcima omogućimo sve njima potrebne opcije plaćanja online te Ivona Platnar Anić, vlasnica knjigovodstvenog servisa Biro 59 koja će se kratko osvrnuti na zakonski dio plaćanja kod kupovine i prodaje online.

NOVO – AFTER. Budući je mnoge teško razdvojiti i tri sata nam je premalo, po prvi puta nakon Business Cafea u Spoonu, nastavljamo naše druženje do sitnih sati jer čeka nas After Business Cafe kojeg sponzorira restoran Il Camino, Nova Galerija, Špansko.

Generalni sponzor Business Cafea je Poliklinika Bagatin.

Sponzori su: Nivea, Pharmas, Wuestenrot stambena štedionica, CorvusPay, EVA i Enzita
NOVI sponzori su -Restoran Il Camino i Salonize
Prijatelji su: Biro 59, Quantum IT, Dhar media

Medijski pokrovitelji su:

NOVI – Soundset Plavi radio

Portali: womeninadria.com, poslovni-savjetnik.com, naturala.hr

Regionalni medijski pokrovitelji su:

Portali: Media-marketing.com, Bgonline.rs, Inmagazinn.com i Samopozitivno.com

Ulaznice Vas čekaju uplatom 200 kn (26 EUR) na HR6823600001102169697 ili na licu mjesta uz prethodnu najavu na info@zaokret.com