Back
Image Alt

SAMOPOZITIVNO.COM

Imenovana nova peteročlana Uprava tvrtke Iločki podrumi d.d.

Dana 5. travnja 2019. godine u Iloku održana je redovna Skupština društva Iločki podrumi d.d.

Idući dan 6. travnja 2019. održana je i sjednica Nadzornog odbora tvrtke kada je i službeno istekao mandat dosadašnjem Predsjedniku uprave gospodinu Robertu Miljkoviću. Jednoglasno je usvojen prijedlog postavljanja nove peteročlane Uprave, a koja je i službeno imenovana dana 8. travnja 2019. u sjedištu tvrtke.

Novom Upravom predsjeda gospodin Antonijo Kraljević, dipl. jur.

Dosadašnja glavna enologinja gospođa Vera Zima, dipl. ing. agr. imenovana je članicom Uprave za vinarstvo i vinogradarstvo. Gospođa Darija Rotim, postavljena je za članicu Uprave za prodaju, gđa Ines Štivić za članicu Uprave za logistiku i nabavu, te gđa Karmela Tancabel za članicu Uprave za marketing i izvoz.

Za vanjskog suradnika i savjetnika Uprave tvrtke Iločki podrumi postavljen je gospodin Renato Krčmar.

Gospodin Juraj Mihaljević, većinski vlasnik tvrtke od 2003. godine rekao je kako je ovakva odluka prvenstveno osnovana na rezultatima i doprinosu svih novih članova Uprave i njihovih team-ova u dosadašnjem radu i razvoju tvrtke. Osim što je ovo imenovanje potvrda njihovom predanom radu i rezultatima, važno je napomenuti da su svi članovi nove Uprave vezani za grad Ilok i tvrtku od njegovog dolska u vlasničku strukturu, a uvjereno je istaknuo da će se uspješna suradnja dugoročno nastaviti.

„I do sada smo se uspješno nosili s mnogim turbulencijama sektora, gospodarskim prilikama i demografskim odljevima najistočnijega grada Hrvatske, međutim još uvijek ne živimo sve svoje potencijale, a Iločki podrumi kao statusna kompanija, od sada je u rukama vas mladih Iločana, koji ćete sasvim sigurno nastaviti odvažno unaprjeđivati naše poslovanje prema postavljenim ciljevima.“

Najužem timu suradnika obratio se i novi Predsjednik uprave gospodin Antonijo Kraljević, istaknuvši kako je ova odluka i imenovanje velika privilegija. Tvrtka Iločki podrumi d.d. glavni je pokretač razvoja grada Iloka, hrvatskog Podunavlja, Vukovarsko-srijemske županije, vinogorja Srijem i kontinentalne Hrvatske, čiji je put obnove i razvoja bio težak, međutim naša vina danas su Brand izvrsnosti ne samo na domaćem već i na međunarodnom vinskom tržištu, a sve to obvezuje nas da svojim naporima i predanom obavljanju svojih zadaća, predvođeni odgovornim vlasnikom s jasno postavljenom vizijom i misijom, ostvarimo postavljene ciljeve i nastavimo stvarati nove i dugoročne vrijednosti za razvoj i održivost života u našem gradu.