Back
Image Alt

SAMOPOZITIVNO.COM

Neobičan oglas za ‘posao‘: student iznajmljuje usluge za Valentinovo, najjeftinija je šetnja, možete li pogoditi najskuplju? Komentari su urnebesni

U moru izlizanih priča i ideja vezanih za proslavu Dana zaljubljenih, od onih što darovati voljenoj osobi, gdje organizirati romantičnu večeru, kamo otputovati, kako originalno proslaviti Valentinovo, do onih što raditi ako ste samci, koje serije i filmove obavezno pogledati ili izbjegavati… naišli smo na jednu koja se tiče upravo onih koji nisu u vezi.

Njima, složit ćete se, proslava Dana zaljubljenih kudikamo teže pada negoli parovima i baš zato se jedan student dosjetio kako im olakšati.

Na Facebook grupi “Tražim/nudim studentski posao” naišli smo na njegov neobičan oglas u kojemu nudi svoje usluge upravo za Valentinovo.

“Glumim voljenu osobu za Dan zaljubljenih!”, stoji na početku oglasa, a potom slijedi ponuda koja, među ostalim, uključuje šetnju, šetnju uz držanje za ruke, poljubac u javnosti, paket od pet poljubaca, držanje za struk ili vrat + osmijeh, ručak s roditeljima, javno blamiranje (npr. deranje ispred zgrade da te volim), jedan lajk slike, pjesme ili statusa na Facebooku, srce na zidu…

Najjeftinija je pak šetnja, koja će vas stajati svega pet eura, a najskuplje, naravno, upoznavanje s roditeljima koje uključuje i gratis poljubac na rastanku – čak 100 eura.

Oglas je naravno izazvao mnoštvo smiješnih i uglavnom pozitivnih komentara u stilu “ima li kakav grupni popust”, “prijo, častim te”, “skupa je ljubav”, drugi su pak utvrdili da je “ponuda korektna, kao i cijene”.

Izvor: Slobodnadalmacija.hr