Back
Image Alt

SAMOPOZITIVNO.COM

Tvrtka Poslovna inteligencija prvi dobitnik certifikata za Run Friendly poslodavca

Hrvatska IT tvrtka Poslovna inteligencija prvi je dobitnik certifikata  za Run Friendly poslodavca koji se dodjeljuje u okviru programa Run Croatia. Riječ je o projektu s internacionalnim karakterom koji je promovira sport, zdravi način života i kulturu trčanja. Run Croatia okuplja hotelske lance, klinike i obrazovne institucije.

Projekt su 2015. pokrenuli Sven Veronek, te bratsko-sestrinski dvojac Berislav Sokač i Iva Hafner.

“Poslovna inteligencija nakon više uspješnih nastupa na trkačkim natjecanjima nametnula se kao očit izbor za prvog Run Friendly poslodavca. Osim toga, kroz svoje HR programe i politike aktivno promiče balans privatnog i poslovnog života zaposlenika, posebnu pažnju posvećujući zdravoj prehrani, sportu i smanjenju stresa na radnom mjestu”, navodi u priopćenju Run Croatia.

Briga za zdravlje, aktivno bavljenje sportskim aktivnostima, pravilna prehrana i smanjenje stresa na radnom mjestu samo su neke od aktivnih politika koje Poslovna inteligencija provodi, dodaje se u priopćenju. Od sada će unutar Run Friendly mreže zaposlenicima biti dostupne i razne pogodnosti kao što su popusti za hotelska noćenja, utrke i zdravu prehranu.

“Čestitamo Poslovnoj Inteligenciji na ovom certifikatu kojim ističu da njihova poslovna strategija prati svjetske trendove, da brinu o zdravlju svojih zaposlenika, da potiču ljubav prema aktivnom životu svojih zaposlenika i da žele privući nove, mlade i aktivne ljude koji su spremni pomicati svoje, ali i granice djelovanja Poslovne Inteligencije’, rekao je Berislav Sokač,

Dražen Oreščanin, predsjednik Uprave Poslovne inteligencije, niz godina rekreativno se bavi biciklizmom, trčanjem i duatlonom. Istaknuo je da Poslovna inteligencija potiče zaposlenike na svim poljima pa tako i u sportu. Certifikat Run Friendly potvrda je da su zaposlenici prepoznali pogodnosti sudjelovanja u sportskim aktivnostima koje im tvrtka omogućuje.

Izvor: Tockanai.hr