fbpx
Back
Image Alt

SAMOPOZITIVNO.COM

Održan jubilarni 40. Business Café u Zagrebu

Održan je još jedan  40. po redu Business Café u Zagrebu. Ovaj put  gosti su bili poduzetnici koji su na vrhu u onome što rade, od kojih se zaista može puno toga naučiti, te poduzetnici ogromne energije, životnog i poslovnog iskustva.

Družili smo se s jednom od najvećih stručnjaka za informacijsku sigurnost i upravljanje rizicima Biljanom Cerin, vlasnicom tvrtke Ostendo Consulting, odnedavno izabranom za članicu Upravnog odbora ISC2, najveće svjetske organizacije za informacijsku sigurnost u mandatu 2018 – 2020.

Tomislavom, Krajačićem, vlasnikom i glavnim kreativnim direktorom marketinške agencije Kofein.

S nama je bio i Siniša Drobnjak, osnivač tvrtki S.D. Informatika, Dentalni megastore i uniGluko, te dio priče Digital Smile Akademije i restorana Il Camino  te Boris Šurija, psiholog i strateg, direktor analitičke agencije Behave koja se bavi mjerenjem i utjecanjem na ponašanje ljudi.

Boris je Global Shaper, sudionik Svjetskog Ekonomskog Foruma 2015. u Davosu te je ove godine nominiran od MIT-a za nagradu “ Innovators under 35”.

Glavne poruke upućene s ovog Business Café-a u Zagrebu su:

Izađi, katapultiraj se iz zone komfora, jer tamo je rast i osobni i poslovni

Rasti sa smislom, do razine koja odgovara i tvom lifestylu, inače ćeš izgoriti i sagoriti i zaposlenike i sebe i klijente i kupce…i prirodu!

Tajna uspjeha – treba imati i (malo) sreće

 Nađi svoje pleme 

Samu atmosferu pogledajte u našoj fotogaleriji: