fbpx
Back
Image Alt

SAMOPOZITIVNO.COM

TEDxZagrebLive: The Future You

#TEDxZagrebLive besplatni je urbani inspirativni piknik u srcu Zagreba na kojem će se prikazati odabrani govori s ovogodišnje netom završene TED konferencije koja traje od 24. do 28. travnja u Vancouveru, Kanada.

Tema ovogodišnje #TED konferencije je „THE FUTURE YOU“: kako poticati osobno učenje, rast i osnaživanje uz sve promjene u svijetu koje se oko nas događaju, zajedno s idejom da poslije konferencije publika izađe inspirirana i pripremljena za sve izazove koji nas očekuju. Detaljne informacije možeš pronaći na njihovoj web stranici, uključujući program, biografije govornika i nazive govora: https://ted2017.ted.com/

Uz snimke inspirativnih govora predstavit ćemo i naše govornike koje ćemo čuti na događaju TEDxZagreb Build.Future.Now 15. svibnja u velikoj Koncertnoj dvorani Vatroslava Lisinskog.
Pozivamo te da nam se pridružiš na inspirativnoj subotnjoj špici na Trgu Europe uz zanimljivu gastro ponudu, interaktivne sadržaje naših partnera te ugodnu glazbu. To je ujedno i zagrijavanje za domaće ideje vrijedne širenja, priprema za najveći #TEDx događaj u Hrvatskoj koji nas očekuje točno dva tjedna poslije.

DOGAĐAJ JE POTPUNO BESPLATAN, stoga nam se pridruži, pogledaj odabrane TED govore s konferencije i osobno upoznaj tim TEDxZagreba i govornike na našem skorom velikom događaju!

Više o samom događaju klikom ovdje