fbpx
Back
Image Alt

SAMOPOZITIVNO.COM

Uspješni na brojnim natjecanjima

Gradonačelnik Županje Davor Miličević organizirao je prijam za učenike koji su sudjelovali na županijskim i državnim natjecanjima, susretima, smotrama i sportskim natjecanjima i osvojili jedno od prva tri mjesta, kao i za njihove mentore.

– Znanje vam je osnova za budućnost. Meni je kao gradonačelniku čast doći pred vas, zahvaliti vam i pohvaliti vas. Budite sigurni da će Grad stajati iza vas i borbe za vaše bolje sutra. Teško jest, ali nećemo odustati. Nemojte se bojati uspjeha, jer u ovim teškim i čudnim vremenima ima puno više ljudi koji prepoznaju uspjeh i koji će ga nagraditi – poručio je gradonačelnik i učenicima ispričao poučnu anegdotu.

U ime nagrađenih učenika i mentora i svoje osobno, na podršci Grada i kvalitetnoj suradnji sa školama zahvalila je prof. Luca Dandić, ravnateljica Tehničke škole.

– Iza ovih nagrada je jako, jako velik rad i trud i učenika i njihovih mentora – poručila je.

Prije početka svečanosti Dramska skupina na engleskom jeziku Gimnazije Županja, mentorice, prof. Katarine Berać Vuić, prikazala je fotografije nastupa grupe pred princom Charlesom u HNK-u Zagreb.

Svečanosti dodjele nagrada i priznanja nazočili su i zamjenik gradonačelnika Mladen Dogan, predsjednik Gradskog vijeća Gabrijel Galović i njegov zamjenik

Izvor: www.glas-slavonije.hr | Ivan Grigić. M.L.O. | Foto: Foto: MARIJA LEŠIĆ OMEROVIĆ